ساکیچی و کیشیرو تویودا :

این بخش به اختصار تاریخچه سیرتکنولوژی صنایع را از ماشین آلات نساجی تا اتومبیل و همچنین کسانی که در این نوآوری و صنعت سهیم بوده اند (مانند بنیان گذاران تویوتا، ساکیچی تویودا و پسرش کیشیرو تویودا)و دیگران را معرفی می کند.

توسعه ماشین آلات نساجی :

این قسمت چگونگی توسعه ماشین آلات نساجی را معرفی می کند، و بیشتر بر تلاشهای ساکیچی تویودا در دوران حیاتش برای ابداع دستگاههای پیچیده بافندگی تاٴکید دارد. اختراعات او شامل دستگاههای بافندگی با دسته های چوبی ، دستگاههای حرکت بدون وقفه ماکو و اولین دستگاه برقی بافندگی در ژاپن می باشد.

پیشرفت صنعت اتومبیل :

این قسمت با تاٴکید بر تلاشهای کیشیرو تویودا وبسیاری دیگر از مهندسان تویوتا ، سعی دارد به معرفی چگونگی پیشرفت اتومبیل ها وکامیون ها از آغاز، با اتومبیل سواری مدل AA و اولین کامیون مدل G1 تا مدل SA، RS Crown و دیگراتومبیل های سواری تویوتا بپردازد.

رویدادهای مهم دوران حیات ساکیچی تویودا :

تأسیس مؤسسه تحقیقاتی شیمیایی و فیزیکی

تأسیس شرکت بازرکانی تویوتا موتور

تولد کیشیرو

تولد کیشیرو در سال 1894 کیشیرو تویودا در این خانه سادهٴ حصیری در سال 1894 به دنیا آمد. وی در ناگویا بزرگ شد. پدر کیشیرو و عموهایش،هیکیچی و ساسوکه که زندگیشان را صرف حمایت از حرفه ساکیچی کردند نیز در این خانه به دنیا آمده بزرگ شدند. این خانه بر روی تپه ای مشرف به دریاچه هامانا واقع و در حال حاضر بازسازی شده است و به عنوان یادبودی از ساکیچی تویودا درمعرض نمایش عموم قرار گرفته است. ساکیچی درسال 1896 ماشین بافندگی برقی را که از آهن و چوب ساخته شده بود به اتمام رسانید. کیشیرو در سال 1917 از دبیرستانی در سندای Sendai فارغ التحصیل شد.

کیشیرو بهترین دوستان دوران زندگی خود را پیدا می کند

وی دوران دبیرستان خود را در ناگویا و سندای Sendai گذراند و از دانشگاه سلطنتی توکیو در رشته مهندسی مکانیک فارغ التحصیل شد. در این دوره بود که اوبا بهترین دوستان خود آشنا شد، که نقش مهمی درتصمیم او برای ورود به صنعت خودروسازی داشتند. کیشیرو در سال 1920 از دانشگاه سلطنتی توکیو در رشته مهندسی مکانیک فارغ التحصیل شد، و به کارخانه نساجی پیوست.

کیشیرو به کارخانه نساجی (Toyoda Boshoku) پیوست

کیشیرو در حین تحقیقات و توسعه ماشینهای بافندگی متوجه اهمیت کیفیت بالای نخها در تولید پارچه شدو تصمیم گرفت که خود آن را تولید کند و در همین راستا از حمایت فوجینو مدیر Mitsui Bussan و کوداما مدیر کمپانی شعبه ناگویا برخوردار بود. وی در سال 1918 کارخانه نساجی Toyoda Spinning &weaving Co., Ltd. را تأسیس کرد. و در سال 1920 از دانشگاه سلطنتی توکیو فارغ التحصیل شد ودر کارخانه نساجی پدرش (تویودا) به عنوان مهندس مشغول به کار شد.

در سال 1929 سفر دوم کیشیرو به غرب و نتیجه “”Toyota-Platt Agreement

در سال 1929 موافقتنامه ای با شرکتPlatt Brothers &Co., Ltd. از انگلستان درماشین آلات صنعتی ریسندگی و بافندگی به امضا رسید.بر اساس این توافقنامه حق تولید و فروش دستگاههای اتوماتیک بافندگی به کشورهایی غیر از ژاپن نیز(مثل چین وآمریکا) در قبال100000 پوند داده می شد. البته کیشیرو از این سفر اهداف دیگری نیز داشت. در زمان انجام مذاکرات با Platt Brothers &Co., مجذوب اتومبیلها در غرب شد. در این سفر او تصمیم خود را برای ورود به صنعت خودروسازی گرفت.

تأسیس دپارتمان اتومبیل در سال 1939

کیشیرو در مورد برنامه آینده خود با رئیس شرکت، ريسابورو مشورت کرد، ریسابورو در ابتدا بسیار محتاط بود، و فریادهای اعتراض ازداخل و خارج کمپانی بلند شد، اما کیشیرو بر تصمیم خود پافشاری می کرد و عقیده داشت که این تجارت برای کمپانی سودمند خواهد بود و از همه مهمتر دولت نیز آشکارا برای سیاستگذاری پیشبرد صنایع اتومبیل در تلاش بود. طولی نکشید که ریسابورو موافقت کرد و کیشیرو دپارتمان اتومبیل را در سال 1933 تأسیس کرد. هدف او تولید اتومبیلهای مناسب با شرایط ژاپن بود در حالیکه نکات مثبت اتومبیلهای خارجی را نیز در نظر داشت.

سکونت کیشیرو در یاگوتو Yagoto

کیشیرو در سال 1933 اقامتگاه کوچکی توسط مهندس معروف، تیجی سوزوکی در ناگویا Nagoya ساخت، که در ابتدا به صورت کلبه کوچکی در Yagoto در حومه ناگویا بود. گرچه او بعدها به توکیو رفت اما اقامتگاهش بزرگتر شد و مورد استفاده پسرش شوئیچیرو قرارگرفت. اخیرا” این اقامتگاه در صحن یادبود Toyota Kuragaike به طور کامل دوباره ساخته شد.

تلاش برای ساخت قالب سیلندر

ساخت قالب سیلندر در تولید موتورها کار بسیار مشکلی بود. تویودا در تکنولوژی ریخته گری سرآمد بود اما در قالب سازی های ظریف و اَشکال پیچیده مشکل داشت. موتورها کانالهای پیچیده ای برای گردش مایع سردکننده دارند و داشتن سیستم مرکزی(هسته) با کیفیت بالا برای این کانالها بسیار ضروری است. تویودا سعی داشت هسته های روغنی را که در حال حاضر در آمریکا نیز کاربرد دارند، به کار برد. اما در تعدیل مواد اولیه با شکستهای متعددی روبرو شد که سرانجام بعد از مدت طولانی در آگوست 1934ساخت اولین قالب سیلندر به اتمام رسید.

تکمیل موتور نوع A در سال 1935

اگرچه ساخت قالب سیلندر کامل شد اما نمونه اولیه موتور تویودا جهت تولید توان خروجی کافی به مشکل برخورد. این مشکل با تغییر شکل سرسیلندر حل شد وتولید موتور نوع A در مارس 1935 به اتمام رسید.

تکمیل نمونه اولیه، مدل A1 و AA

در سال 1935 نمونه اولیه اتومبیل سواری مدل A1 با موتور نوع A تولید شد. موفقیتهای بعدی با تستهای جاده ای (Test-run) که یکی از آنها در توکیو انجام شد، حاصل گردید. گرچه به علت شرایط حاکم بر ژاپن کیشیرو مجبور به تولید کامیون شد اما نهایتا” مدل AA در آوریل سال 1936 تولید شد. حتی امروز نیز اعتماد به نفس واشتیاق کیشیرو را در طراحی زیبا و سادهٔ مدل AA میتوان حس کرد.

حرکت رو به جلو با تولید کامیون

با تأسیس کارخانه خودروسازی، کیشیرو تصمیم گرفت با سرعت به سمت تولید کامیون برود و در این راه از نقاط قوت کامیونهای Ford استفاده لازم را برد. کامیون مدل G1 با موتور نوع A در آگوست سال 1935 کامل شد. این پروژه با کیفیت بالا و در حداقل زمان به بهره برداری رسید. با تلاشها و پیگیریهای شبانه روزی کیشیرو این نوع کامیون تولید شد و با سرعت هر چه تمامتر تا پایان سال به فروش رسید.

جستجو برای لوگوی جدید

با توجه به فروش بسیاربالای اتومبیلها، تویودا جویای نظرات عموم برای طراحی لوگوی جدید شد و هدف از این کارتبلیغات وبالا بردن فروش بود. لوگوی جدید تویودا ازمیان27000 نظر دریافت شده انتخاب شد و مارک جدید به عنوان علامت تجاری خودروهای تویوتا ثبت گردید.

کارخانهKoromo ، از برنامه ریزی تا ساختار

تمام برنامه های اجرایی (action plan)در کارخانه Koromo با این یادداشت شروع می شدند: ” کارخانه ای بسازید که500 دستگاه خودرو سواری و 1500 دستگاه کامیون، در هر ماه تولید کند.” ساختن کارخانه در سپتامبر 1937 بعد از یک سال و هفت ماه خاک برداری آغاز شد. تمامی آموخته های به دست آمده درکارخانه Kariya Assembly، عملا” به کار گرفته شد. طبق آنچه طرح کلی کارخانه بود مواد خام از جانب غرب از طریق راه آهن وارد کارخانه می شد و خودرو های تکمیل شده از جانب شرق از طریق جاده اختصاصی خارج می شدند به این ترتیب ایده تولید به روش Just-in-Time پایه ریزی شد. در همین زمان برنامه هایی که با روشها و شرایط ژاپنی مطابقت داشتند، مانند: برنامه هایی جهت تولید ماشینها و ابزار آلات قابل تنظیم جهت راه اندازی پروسه مونتاژ کاری به کار گرفته شدند.

کاربرد وسیع تست جاده

( (Test-runs بلافاصله بعد از تکمیل کامیون مدل G1و مدل A1 در سپتامبر 1935 تست جاده (test-run)هر دو مدل اجرا شد. تست جاده(test-run) در تمام جوانب برای کامیونها با طی مسافت 1260 کیلومتر در 6 روز و خودروهای سواری با طی مسافت 1433 کیلومتر در 5 روز انجام گردید. در مدت (Test-run) تمامی اطلاعات به منظور بهبود کار ذخیره می شدند. در طول تست مشکلات یکی پس از دیگری به وجود می آمدند اما در هر حال هر دو در زمان برنامه ریزی شده تست شدند و در طول مسیر تعمیرمی شدند. اما کامیون مدل G1 بعداز ورود به بازار نیز دائما” خراب می شد و بیشتر از 800 طرح برای رفع اشکالات توسط نمایندگیها ارائه شد.

تکمیل کارخانه Kromo

کارخانه Koromo در سپتامبر سال 1938 تکمیل شد. این کارخانه اولین کارخانه پیشرفته تولید انبوه اتومبیل در ژاپن بود که دارای ریخته گری، ذوب فلز، تراشکاری، تولید و ساخت قطعات خودرو و رنگ و بخش مونتاژ بود. ایجی تویودا برنامه تغییرمکان ماشین آلات و تجهیزات از کارخانه Koromo را اجرا کرد. تغییر جا مدت یک ماه طول کشید و کارخانه Koromo به سرعت به کار افتاد. علاوه بر این، تجهیزات تولید، امکانات تحقیقی ،آزمایشگاهها، پیست تست اتومبیل و بسیاری امکانات مشابه دیگر در آنجا استقرار یافت. همچنین امکانات رفاهی چون خانه های سازمانی، خوابگاهها و…در کنار کارخانه ایجاد گردید. کارخانه Kariya در پی آن به عنوان تولیدکننده قطعات یدکی در نظر گرفته شد.درسوم نوامبرسال 1938 کارخانه Koromo طی مراسمی افتتاح شد و از آن پس هر ساله در روز سوم نوامبر سالروز تأسیس Toyota Motor Co. را جشن می گیرند.

انتخاب مارک تویوتا

لوگوی جدید بوسیله یک هیئت 10 نفره دردر توکیو در سال 1936 انتخاب شد. Takashimaya Department Store در Nihonbasi . بعد از بررسی های بسیار، لوگوی انتخاب شده توسط یک طراح هنری طراحی شد و 100 ین به عنوان جایزه دریافت کرد، که این لوگو در سال 1937 از تویودا به تویوتا تغییر نام یافت.

شرکت ماهان صنعت پارس در سال 1398 بعنوان نمایندگی مرکزی ایرتویا ( نماینده انحصاری تویوتا در ایران) با یک هدف اصلی و بلند پروازانه تاسیس گردید:

“ارائه خدمات با بالاترین کیفیت، مطابق با استانداردهای شرکت تویوتا به کلیه مالکین خودروهای تویوتا و لکسوس”

این هدف مستقیماً از ضوابط و دستورالعمل‌های شرکت تویوتا ژاپن الهام گرفته شده و معیارها و سطح کیفی بسیار بالایی را برای ما تعیین کرده است.

از ابتدای تاسیس، تمرکز اصلی شرکت ماهان صنعت بر ارتقاء کیفیت و استاندارد خدمات بوده و ما باور داریم که مشتریان ما لایق بهترین سطح از کیفیت خدمات هستند و این اعتقاد، ما را به بهبود مداوم خدمات ارائه شده به مشتریان مطابق اصل KAIZEN هدایت کرده است.

تعمیرگاه مرکزی ، با تکنسین‌های حرفه‌ای که تحت آموزش‌های دقیق و سخت گیرانه قرار گرفته‌اند، همواره در تلاش است تا خدمات استاندارد، حرفهای و بی‌نظیری را ارائه دهد. همچنین، فروشگاه قطعات یدکی با تامین قطعات اصلی و شرکتی، به مشتریان اطمینان می‌دهد که همیشه بهترین و معتبرترین قطعات را تحویل خواهند گرفت.

اما خدمات شرکت ماهان صنعت پارس به تعمیرات و سرویس خودروهای محدود نگردیده و از صافکاری و نقاشی تا فروشگاه لوازم جانبی، از نمایشگاه خودروهای کارکرده تا امکانات رفاهی مانند سالن کافی‌شاپ، سالن انتظار مشتریان، رستوران و نمازخانه، همه و همه با هدف ارتقاء رفاه و رضایت مشتریان گرامی طراحی و اجرا شده‌اند.

مجموعه ماهان صنعت پارس با فهم عمیق از نیازهای مشتریان، تمامی نیازهای مالکین خودروهای تویوتا و لکسوس را پوشش می‌دهد و با بینشی روشن و ماموریتی مشخص، همچنان در راه ارتقاء استاندارد‌ها و افزایش کیفیت خدمات به مشتریان خود پیش می‌رود.

 

به امید آینده‌ای روشن و پر از موفقیت برای همکاران و مشتریان مان در خانواده تویوتا

ساکیچی و کیشیرو تویودا :

این بخش به اختصار تاریخچه سیرتکنولوژی صنایع را از ماشین آلات نساجی تا اتومبیل و همچنین کسانی که در این نوآوری و صنعت سهیم بوده اند (مانند بنیان گذاران تویوتا، ساکیچی تویودا و پسرش کیشیرو تویودا)و دیگران را معرفی می کند.

توسعه ماشین آلات نساجی :

این قسمت چگونگی توسعه ماشین آلات نساجی را معرفی می کند، و بیشتر بر تلاشهای ساکیچی تویودا در دوران حیاتش برای ابداع دستگاههای پیچیده بافندگی تاٴکید دارد. اختراعات او شامل دستگاههای بافندگی با دسته های چوبی ، دستگاههای حرکت بدون وقفه ماکو و اولین دستگاه برقی بافندگی در ژاپن می باشد.

پیشرفت صنعت اتومبیل :

این قسمت با تاٴکید بر تلاشهای کیشیرو تویودا وبسیاری دیگر از مهندسان تویوتا ، سعی دارد به معرفی چگونگی پیشرفت اتومبیل ها وکامیون ها از آغاز، با اتومبیل سواری مدل AA و اولین کامیون مدل G1 تا مدل SA، RS Crown و دیگراتومبیل های سواری تویوتا بپردازد.

رویدادهای مهم دوران حیات ساکیچی تویودا :

تأسیس مؤسسه تحقیقاتی شیمیایی و فیزیکی

تأسیس شرکت بازرکانی تویوتا موتور

تولد کیشیرو

تولد کیشیرو در سال 1894 کیشیرو تویودا در این خانه سادهٴ حصیری در سال 1894 به دنیا آمد. وی در ناگویا بزرگ شد. پدر کیشیرو و عموهایش،هیکیچی و ساسوکه که زندگیشان را صرف حمایت از حرفه ساکیچی کردند نیز در این خانه به دنیا آمده بزرگ شدند. این خانه بر روی تپه ای مشرف به دریاچه هامانا واقع و در حال حاضر بازسازی شده است و به عنوان یادبودی از ساکیچی تویودا درمعرض نمایش عموم قرار گرفته است. ساکیچی درسال 1896 ماشین بافندگی برقی را که از آهن و چوب ساخته شده بود به اتمام رسانید. کیشیرو در سال 1917 از دبیرستانی در سندای Sendai فارغ التحصیل شد.

کیشیرو بهترین دوستان دوران زندگی خود را پیدا می کند

وی دوران دبیرستان خود را در ناگویا و سندای Sendai گذراند و از دانشگاه سلطنتی توکیو در رشته مهندسی مکانیک فارغ التحصیل شد. در این دوره بود که اوبا بهترین دوستان خود آشنا شد، که نقش مهمی درتصمیم او برای ورود به صنعت خودروسازی داشتند. کیشیرو در سال 1920 از دانشگاه سلطنتی توکیو در رشته مهندسی مکانیک فارغ التحصیل شد، و به کارخانه نساجی پیوست.

کیشیرو به کارخانه نساجی (Toyoda Boshoku) پیوست

کیشیرو در حین تحقیقات و توسعه ماشینهای بافندگی متوجه اهمیت کیفیت بالای نخها در تولید پارچه شدو تصمیم گرفت که خود آن را تولید کند و در همین راستا از حمایت فوجینو مدیر Mitsui Bussan و کوداما مدیر کمپانی شعبه ناگویا برخوردار بود. وی در سال 1918 کارخانه نساجی Toyoda Spinning &weaving Co., Ltd. را تأسیس کرد. و در سال 1920 از دانشگاه سلطنتی توکیو فارغ التحصیل شد ودر کارخانه نساجی پدرش (تویودا) به عنوان مهندس مشغول به کار شد.

در سال 1929 سفر دوم کیشیرو به غرب و نتیجه “”Toyota-Platt Agreement

در سال 1929 موافقتنامه ای با شرکتPlatt Brothers &Co., Ltd. از انگلستان درماشین آلات صنعتی ریسندگی و بافندگی به امضا رسید.بر اساس این توافقنامه حق تولید و فروش دستگاههای اتوماتیک بافندگی به کشورهایی غیر از ژاپن نیز(مثل چین وآمریکا) در قبال100000 پوند داده می شد. البته کیشیرو از این سفر اهداف دیگری نیز داشت. در زمان انجام مذاکرات با Platt Brothers &Co., مجذوب اتومبیلها در غرب شد. در این سفر او تصمیم خود را برای ورود به صنعت خودروسازی گرفت.

تأسیس دپارتمان اتومبیل در سال 1939

کیشیرو در مورد برنامه آینده خود با رئیس شرکت، ريسابورو مشورت کرد، ریسابورو در ابتدا بسیار محتاط بود، و فریادهای اعتراض ازداخل و خارج کمپانی بلند شد، اما کیشیرو بر تصمیم خود پافشاری می کرد و عقیده داشت که این تجارت برای کمپانی سودمند خواهد بود و از همه مهمتر دولت نیز آشکارا برای سیاستگذاری پیشبرد صنایع اتومبیل در تلاش بود. طولی نکشید که ریسابورو موافقت کرد و کیشیرو دپارتمان اتومبیل را در سال 1933 تأسیس کرد. هدف او تولید اتومبیلهای مناسب با شرایط ژاپن بود در حالیکه نکات مثبت اتومبیلهای خارجی را نیز در نظر داشت.

سکونت کیشیرو در یاگوتو Yagoto

کیشیرو در سال 1933 اقامتگاه کوچکی توسط مهندس معروف، تیجی سوزوکی در ناگویا Nagoya ساخت، که در ابتدا به صورت کلبه کوچکی در Yagoto در حومه ناگویا بود. گرچه او بعدها به توکیو رفت اما اقامتگاهش بزرگتر شد و مورد استفاده پسرش شوئیچیرو قرارگرفت. اخیرا” این اقامتگاه در صحن یادبود Toyota Kuragaike به طور کامل دوباره ساخته شد.

تلاش برای ساخت قالب سیلندر

ساخت قالب سیلندر در تولید موتورها کار بسیار مشکلی بود. تویودا در تکنولوژی ریخته گری سرآمد بود اما در قالب سازی های ظریف و اَشکال پیچیده مشکل داشت. موتورها کانالهای پیچیده ای برای گردش مایع سردکننده دارند و داشتن سیستم مرکزی(هسته) با کیفیت بالا برای این کانالها بسیار ضروری است. تویودا سعی داشت هسته های روغنی را که در حال حاضر در آمریکا نیز کاربرد دارند، به کار برد. اما در تعدیل مواد اولیه با شکستهای متعددی روبرو شد که سرانجام بعد از مدت طولانی در آگوست 1934ساخت اولین قالب سیلندر به اتمام رسید.

تکمیل موتور نوع A در سال 1935

اگرچه ساخت قالب سیلندر کامل شد اما نمونه اولیه موتور تویودا جهت تولید توان خروجی کافی به مشکل برخورد. این مشکل با تغییر شکل سرسیلندر حل شد وتولید موتور نوع A در مارس 1935 به اتمام رسید.

تکمیل نمونه اولیه، مدل A1 و AA

در سال 1935 نمونه اولیه اتومبیل سواری مدل A1 با موتور نوع A تولید شد. موفقیتهای بعدی با تستهای جاده ای (Test-run) که یکی از آنها در توکیو انجام شد، حاصل گردید. گرچه به علت شرایط حاکم بر ژاپن کیشیرو مجبور به تولید کامیون شد اما نهایتا” مدل AA در آوریل سال 1936 تولید شد. حتی امروز نیز اعتماد به نفس واشتیاق کیشیرو را در طراحی زیبا و سادهٔ مدل AA میتوان حس کرد.

حرکت رو به جلو با تولید کامیون

با تأسیس کارخانه خودروسازی، کیشیرو تصمیم گرفت با سرعت به سمت تولید کامیون برود و در این راه از نقاط قوت کامیونهای Ford استفاده لازم را برد. کامیون مدل G1 با موتور نوع A در آگوست سال 1935 کامل شد. این پروژه با کیفیت بالا و در حداقل زمان به بهره برداری رسید. با تلاشها و پیگیریهای شبانه روزی کیشیرو این نوع کامیون تولید شد و با سرعت هر چه تمامتر تا پایان سال به فروش رسید.

جستجو برای لوگوی جدید

با توجه به فروش بسیاربالای اتومبیلها، تویودا جویای نظرات عموم برای طراحی لوگوی جدید شد و هدف از این کارتبلیغات وبالا بردن فروش بود. لوگوی جدید تویودا ازمیان27000 نظر دریافت شده انتخاب شد و مارک جدید به عنوان علامت تجاری خودروهای تویوتا ثبت گردید.

کارخانهKoromo ، از برنامه ریزی تا ساختار

تمام برنامه های اجرایی (action plan)در کارخانه Koromo با این یادداشت شروع می شدند: ” کارخانه ای بسازید که500 دستگاه خودرو سواری و 1500 دستگاه کامیون، در هر ماه تولید کند.” ساختن کارخانه در سپتامبر 1937 بعد از یک سال و هفت ماه خاک برداری آغاز شد. تمامی آموخته های به دست آمده درکارخانه Kariya Assembly، عملا” به کار گرفته شد. طبق آنچه طرح کلی کارخانه بود مواد خام از جانب غرب از طریق راه آهن وارد کارخانه می شد و خودرو های تکمیل شده از جانب شرق از طریق جاده اختصاصی خارج می شدند به این ترتیب ایده تولید به روش Just-in-Time پایه ریزی شد. در همین زمان برنامه هایی که با روشها و شرایط ژاپنی مطابقت داشتند، مانند: برنامه هایی جهت تولید ماشینها و ابزار آلات قابل تنظیم جهت راه اندازی پروسه مونتاژ کاری به کار گرفته شدند.

کاربرد وسیع تست جاده

( (Test-runs بلافاصله بعد از تکمیل کامیون مدل G1و مدل A1 در سپتامبر 1935 تست جاده (test-run)هر دو مدل اجرا شد. تست جاده(test-run) در تمام جوانب برای کامیونها با طی مسافت 1260 کیلومتر در 6 روز و خودروهای سواری با طی مسافت 1433 کیلومتر در 5 روز انجام گردید. در مدت (Test-run) تمامی اطلاعات به منظور بهبود کار ذخیره می شدند. در طول تست مشکلات یکی پس از دیگری به وجود می آمدند اما در هر حال هر دو در زمان برنامه ریزی شده تست شدند و در طول مسیر تعمیرمی شدند. اما کامیون مدل G1 بعداز ورود به بازار نیز دائما” خراب می شد و بیشتر از 800 طرح برای رفع اشکالات توسط نمایندگیها ارائه شد.

تکمیل کارخانه Kromo

کارخانه Koromo در سپتامبر سال 1938 تکمیل شد. این کارخانه اولین کارخانه پیشرفته تولید انبوه اتومبیل در ژاپن بود که دارای ریخته گری، ذوب فلز، تراشکاری، تولید و ساخت قطعات خودرو و رنگ و بخش مونتاژ بود. ایجی تویودا برنامه تغییرمکان ماشین آلات و تجهیزات از کارخانه Koromo را اجرا کرد. تغییر جا مدت یک ماه طول کشید و کارخانه Koromo به سرعت به کار افتاد. علاوه بر این، تجهیزات تولید، امکانات تحقیقی ،آزمایشگاهها، پیست تست اتومبیل و بسیاری امکانات مشابه دیگر در آنجا استقرار یافت. همچنین امکانات رفاهی چون خانه های سازمانی، خوابگاهها و…در کنار کارخانه ایجاد گردید. کارخانه Kariya در پی آن به عنوان تولیدکننده قطعات یدکی در نظر گرفته شد.درسوم نوامبرسال 1938 کارخانه Koromo طی مراسمی افتتاح شد و از آن پس هر ساله در روز سوم نوامبر سالروز تأسیس Toyota Motor Co. را جشن می گیرند.

انتخاب مارک تویوتا

لوگوی جدید بوسیله یک هیئت 10 نفره دردر توکیو در سال 1936 انتخاب شد. Takashimaya Department Store در Nihonbasi . بعد از بررسی های بسیار، لوگوی انتخاب شده توسط یک طراح هنری طراحی شد و 100 ین به عنوان جایزه دریافت کرد، که این لوگو در سال 1937 از تویودا به تویوتا تغییر نام یافت.

شرکت ماهان صنعت پارس در سال 1398 بعنوان نمایندگی مرکزی ایرتویا ( نماینده انحصاری تویوتا در ایران) با یک هدف اصلی و بلند پروازانه تاسیس گردید:

“ارائه خدمات با بالاترین کیفیت، مطابق با استانداردهای شرکت تویوتا به کلیه مالکین خودروهای تویوتا و لکسوس”

این هدف مستقیماً از ضوابط و دستورالعمل‌های شرکت تویوتا ژاپن الهام گرفته شده و معیارها و سطح کیفی بسیار بالایی را برای ما تعیین کرده است.

از ابتدای تاسیس، تمرکز اصلی شرکت ماهان صنعت بر ارتقاء کیفیت و استاندارد خدمات بوده و ما باور داریم که مشتریان ما لایق بهترین سطح از کیفیت خدمات هستند و این اعتقاد، ما را به بهبود مداوم خدمات ارائه شده به مشتریان مطابق اصل KAIZEN هدایت کرده است.

تعمیرگاه مرکزی ، با تکنسین‌های حرفه‌ای که تحت آموزش‌های دقیق و سخت گیرانه قرار گرفته‌اند، همواره در تلاش است تا خدمات استاندارد، حرفهای و بی‌نظیری را ارائه دهد. همچنین، فروشگاه قطعات یدکی با تامین قطعات اصلی و شرکتی، به مشتریان اطمینان می‌دهد که همیشه بهترین و معتبرترین قطعات را تحویل خواهند گرفت.

اما خدمات شرکت ماهان صنعت پارس به تعمیرات و سرویس خودروهای محدود نگردیده و از صافکاری و نقاشی تا فروشگاه لوازم جانبی، از نمایشگاه خودروهای کارکرده تا امکانات رفاهی مانند سالن کافی‌شاپ، سالن انتظار مشتریان، رستوران و نمازخانه، همه و همه با هدف ارتقاء رفاه و رضایت مشتریان گرامی طراحی و اجرا شده‌اند.

مجموعه ماهان صنعت پارس با فهم عمیق از نیازهای مشتریان، تمامی نیازهای مالکین خودروهای تویوتا و لکسوس را پوشش می‌دهد و با بینشی روشن و ماموریتی مشخص، همچنان در راه ارتقاء استاندارد‌ها و افزایش کیفیت خدمات به مشتریان خود پیش می‌رود.

 

به امید آینده‌ای روشن و پر از موفقیت برای همکاران و مشتریان مان در خانواده تویوتا